Eksklusiv Indretning til erhverv og private

Vi skræddersyer unikke løsninger, der udføres af møbeltørt kvalitetstræ. Flotte træsorter såsom egetræ, ask, valnød åbner op for nye tanker og muligheder. Om det er egetræsplanker eller rustikke og patinerede Azobésveller, så kan træets unikke åretegninger og særlige kendetegn bruges til at gøre netop dit møbel særligt. BYBJÖRN går aldrig på kompromis med kvaliteten, hvorfor der kun arbejdes med træ i topkvalitet. Hvert projekt bliver nøje overvejet og træet bliver i sammenråd med kunden udvalgt, så særlige krav tilgodeses.

Restaurant KÖD

Restaurant KÖD i Aarhus ønskede at lave deres kælder om, for at udnytte pladsen bedst, og samtidig skabe et unikt rum; “Stalden”,  der har sin helt egen charme og intense stemning.

Store  og tunge azobésveller med mange års slid under Ringgadebroen i Aarhus, kommer i den grad til sin ret som adskillelsesvæg mellem gangen og det nye rum. En skræddersyet stalddør kan aflukke til særlige arrangementer, men fylder ikke noget i hverdagen

SKY MEDIA

PASCUCCI KAFFE

Pascucci Kaffebar i Aarhus ønskede at skabe en unik forretning, hvor kvalitet og bæredygtighed var i højsædet, så indretningen kunne afspejle deres kvalitetsprodukter.

Et 7 meter langt skabssystem med en udstillingsplanke, der med sin enestående naturlige kant skaber de optimale rammer for fremvisningen af de bedste espressomaskiner og kaffekværne.

Ligeledes blev en betalingsdisk af patineret azobétræ skræddersyet til butikken.

En blomsterkumme og to loungebænke inviterer kunderne til at nyde og smage en god kop kaffe fra Pascucci eget nystartede kafferisteri i forbindelse med butikken.

MTHøjgaard

MTHøjgaard skulle have indrettet hele deres nye hovedkontor i København, hvilket BYBJÖRN kunne bidrage med i form af 5 højborde til deres fællesområde. Områder til kreativ udvikling, samlingspunkter i kaffepauserne mm.

ExpandIT

ExpandIT i Lystrup ønskede sig et unikt samlingspunkt til morgenmøder og til kreativ udvikling.

MILTON

Milton Huse ønskede sig et eksklusivt konferencebord der havde noget særligt over sig.