OM  BYBJÖRN

Vi går i den grad ind for konceptet ” Made in Denmark”, som er en af de vigtigste krav i produktionen af danske designmøbler.

Danske vilkår, danske værdier og ikke mindst den danske stolthed over at have lavet et godt stykke håndværk er i højsædet hos BYBJÖRN.

Vi bestræber os på bæredygtigt design, der har kvalitet og funktionalitet i højsæde.

VEDLIGEHOLDELSE

Hos BYBJÖRN udfører vi alle former for overfladebehandling af bordplader og andre produkter – oliering, lakering og sæbebehandling.

Hvilken type overfladebehandling der vælges, er afhængig af hvilket formål produktet skal have, træsort og naturligvis kundens personlige præference.

LÆS MERE

HANDELSVILKÅR

BESTILLING & BETALING

www.bybjorn.dk er åben 24 timer i døgnet – 7 dage om ugen, og du kan altid foretage et køb. For at handle hos www.bybjorn.dk skal du være over 18 år og i besiddelse af et gyldigt kreditkort, som vi accepterer. Hvis du er under 18 år, kan du stadig købe varer hos os, hvis du har fået din værges samtykke eller på anden vis har juridisk ret til at indgå købet.

Når du har lagt dine varer i indkøbskurven og er klar til at aflægge din ordre, klikker du videre til Checkout. Du skal derefter udfylde de obligatoriske felter. Du kan annullere din ordre når som helst, lige indtil du bekræfter dine betalingsoplysninger ved at klikke på knappen “Til betaling”.

På www.bybjorn.dk kan du betale via Paypal eller via Stripe Payments, som modtager følgende kort: Visa, Mastercard, VisaDankort og American Express. Der pålægges ikke gebyr ved betaling på www.bybjorn.dk

LÆS MERE